Kun kuuntelee musiikkia, ei kaipaa videoita tai mitään muutakaan liikkuvaa tai välkkyvää juttua, monesti kaiken maailman höpö höpö kuvatukset vaan pilaa hyvän musan saati jos musa taustalla on jo kehnoa, ei siitä tule yhtään sen parenpaa vaikka miten koitetaan tehostaa ties millä konstilla. Tietysti taas ollaan alueella joka on vahvasti filosofinen se tietty hyvin omakohtainen katsantokanta vai olisko kuitenkin kuulemiskanta :). Tosin juurihan minä puhuin omasta tottumuksista että mitäs sitten. Ihan sama kuin joku sekaantuu välimerkkien käyttöön tai niiden käyttämättömyyksiin. Toisaalta iso osa on vaan seuraajia joilla ei ole omaa mielipidettä yhtään mistään, ainakin musiikki on useille yks hailee tai sitten on nää classisen musan vinkjat jotka aina valittaa miten karmeaa rokki on esimerkkinä nykyinen lassista soittava ratio "barokkia ei rokkia" kuka lie moisen sloukanin keksiny, ainakin se on onnistunut minua vähentämään sen radion kuuntelua, vaikka musassa mitään vikaa olekaan.
Toinen epäkohta on radiot jotka ovat jysähteneet, 1800 luvun tasolle - ainiin eihän se ole mahdollista -. No kuitenkin, kaikki muu kyl hoidetaan asiallisesti mutta musiikkiohjelmat laahaa jossain 50 luvun tasolla jos niitä nyt yleensä enää tulee, soitetaan pelkkää soittolistamusaa. Eikä sellasta ohjelmaa (paitsi urheilu) olekaan ettei tule uutisia ja säätä ja se helvatan aikamerkki sen vois vaikka kieltää.
Musasanotuksista, n. 90 levytyksistä joissa on laulua, se on liian kuuluviin mixattu. Varsinkin nykypäivän jazz biiseissä tää ilmiö on turhankin korostunu. Niin ja kun kuulun niihen joille on ihan sama mitä lauletaan kunhan laulaja lauluineen istuu kappaleen kokonaisuuteen. Jätän muille biisien sanojen arvioinnit! Tai niin voihan sitä kuunnella pelkkä soittoa ja sitten kun nuo mixaajat ymmärtää ettei se laulu aina olekaan se pää asia niiin...